Kontrollpanel

Et brukervennlig kontrollpanel gjør det veldig enkelt for deg å administrere domener, nettsteder, databaser, e-postadresser og mye mer. Det er derfor det er bra hvis webhotellet du velger har et enkelt kontrollpanel, spesielt om du aldri har hatt et webhotell tidligere. Men husk at et kontrollpanel som er litt vanskelig å komme inn ikke nødvendigvis trenger å være dårlig, det kan ta litt lenger tid å lære det, og at et kontrollpanel som er enkelt å lære ikke nødvendigvis trenger å bli bedre. Det viktigste er at alle funksjoner er i kontrollpanelet, og du trenger ikke å utføre en kø med kommandoer for å utføre en enkel oppgave.

Nå vil vi vise deg hvordan et kontrollpanel skal se ut for å regnes som bra.

 

Fleksibel domeneadministrator

De fleste webhotell har en god domeneadministrator som du kan kjøpe, overføre og fornye domener med. Hvis du har mange domener, er det bra hvis du kan utføre kommandoer i bulk, som f.eks å fornye en haug med domener samtidig istedetfor en etter en.
 

Enkel administrasjon av nettsteder

Det skal være enkelt å legge opp et nettsted uten mye bry. Du skal med et klikk kunne klargjøre din webplass med Windows / IIS eller Linux / Apache, alternativt parkere nettstedet ditt eller omdirigere besøkende til en annen URL. Ideelt sett bør kontrollpanelet ha et såkalt One Click Installer som du kan installere applikasjoner som WordPress eller Joomla med et enkelt klikk. Hvis du er nybegynner eller har mange WordPress-nettsteder, er dette gull verdt det, ellers må du bruke FTP for å gjøre det.

 

Andre viktige ting

  • E-posthåndtering bør være lett.
  • Enkelt å opprette en database med selvvalgt databasenavn og passord.
  • Enkel håndtering av FTP kontoer.
  • Lett fakturahåndtering, gjerne med en funksjon som tillater deg å redigere faktura innen forfallsdato.

Om du er ute etter et veldig raskt og stabilt webhotell som gir deg mye plass og som har et kontrollpanel som oppfyller alle ovenstående krav kan du se nnærmere på Miss Hosting . Billig er det også.